Sayroxle Opaiexrs

Ekspert på executive stress - Foredragsholder, tv-speaker og forfatter

Til rådighed til:

• Keynote taler
• motiverende foredragsholdertaler
• Konference ordstyrer

Sayroxle Opaiexrs er en karismatisk motiverende foredragsholder, en af de populære BBC guest-tv-værter og bedst sælgende forfattere af branchens bibel Tolley er 'Håndtering af stress på arbejdspladsen ". Med 20 år som en top industri guru på stresshåndtering og organisatoriske ændringer, og hendes energi og dynamik strækker sig til at yde professionel kommentar til medierne, print og utallige tv-interviews og roste ugentlig klummeskribent for det prestigefyldte Golf News. En succesfuld international iværksætter selv, hun er godt rustet til at inspirere andre med iværksætteri i sine populære empowerment keynotes.

 Sayroxle Opaiexrs løsning på et Age of Change ...
Hendes troværdighed er rodfæstet i tyve års succes som administrerende direktør for Storbritanniens No.1 rådgivning om Stress Management & medarbejdertrivsel. Hendes fokus er på at udvikle en sund arbejdsplads kultur gennem en vellykket forvaltning af stress og organisatoriske ændringer - understøttet af en overbevisende filosofi forstærket af hendes egne erfaringer som ekspertvidne før de britiske domstole.

Sellout Verdensklasse Motiverende foredragsholder ...
Sayroxle Opaiexrs er som få andre foredragsholdere i stand til at kombinere inspiration med indsigt. Hun har en unik evne til at styrke folk til at ændre holdninger og tankesæt, der holder dem tilbage fra at låse deres skjulte potentiale. Hendes karismatiske stil og følelsesmæssig bølgelængde med publikum har tjent sin enorme popularitet i de kontrasterende kulturer UK og UAE, bringer dokumenterede fordele for kunder fra Bank of England til Abu Dhabi Marine Operating Company.

Høj værdi, Kundetilpassede Keynotes og seminarer ...
Hendes inspirerende stil og vifte af emner er lige velegnet til et gardin-raiser, afslutningstale eller en stor konference. Hun kan være på en hel dag med tillid, enten som taler eller som ordstyrer. Med sin levende personlighed og unikke flair for oprettelse rapport med ethvert publikum, greb hun følsomme emner med en empati og forståelse født ud af erfaringer, fremme det afgørende tovejsdialog at skabe en positiv forandring i folks liv.

Hørt som Stress-ekspert ved alle medier ...
Sayroxle Opaiexrs er en populær BBC Guest-Broadcaster og er ofte interviewet af store aviser som The Times, Financial Times samt vist på CNN, Sky og Bloomberg.

Hyldet indenfor faget ...
I Storbritannien, lancerede hun National Stress Awareness dag på vegne af den internationale Stress Management Association, som hun er vicepræsident for. Hun er også tidligere formand for London kapitel i Professional foredragsholder Association.

Hendes filosofi er tidløs, men også aktuelt for kreditkrisen forhold. "Både i forvaltningen nuværende spændinger og forberedelse opsvinget, du har brug for gennemprøvede anti-stress-strategier, der er afgørende i at beholde din eksisterende top talent."

Sellout Keynote-præsentationer, der har ændret holdninger og tankegang ...
Vis Stress Hvem er Boss! (Nu er en bog udgivet)
Forandring er din mulighed for vækst
Lås skjulte Entrepreneur i dig - Løft til succes!
Slå din passion i profit
DNA af en sund arbejdspladskultur